Σελίδες

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 23/8/2009

κάντε κλικ εδώ

Είναι πλέον γεγονός: οι μονάδες του ΟΚΑΝΑ, μετά από δεκατρία χρόνια λειτουργίας, «διώκονται» από το κέντρο της Αθήνας εις το όνομα της τάξης και της αισθητικής!

Εντός δεκαπενθημέρου μεταφέρεται η μονάδα της οδού Σοφοκλέους στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Επεται η Ερεσού των Εξαρχείων (πρώτη μονάδα του ΟΚΑΝΑ, ιδρύθηκε το 1996) ακολουθώντας μέρος της Καποδιστρίου, που οδεύει προς το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) στο Δαφνί.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 13/8/2009

κάντε κλικ εδώ

Ανακλήθηκε ύστερα από επεισοδιακό παρασκήνιο απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, η οποία, παρά τις επιστημονικά βασισμένες αντιδράσεις των εργαζομένων, καθώς και όλων των δημοτικών παρατάξεων του Χαϊδαρίου και οικογενειών των θεραπευομένων στο 18ΑΝΩ, επέτρεπε τη σύμφωνα με τις «επιταγές» του υπ. Υγείας δημιουργία μονάδας υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ, εντός του αύλειου χώρου του ψυχιατρείου.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 8/8/2009

κάντε κλικ εδώ


Ανακλήθηκε η απόφαση για τη μεταφορά στο ΨΝΑ προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ

Χάρη στην άμεση αντίδραση των εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) αποτράπηκαν χτες, για άλλη μια μέρα, οι εργασίες στο χώρο για την εγκατάσταση προκάτ οικισμών του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), για τη μετεγκατάσταση προγράμματος χορήγησης υποκαταστάτων. Χτες εργαζόμενοι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς πραγματοποίησαν νέα κινητοποίηση στην πύλη του ΨΝΑ και παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητικό συμβούλιο του ΨΝΑ.