Σελίδες

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ 23/8/2010

κάντε κλικ εδώ


Να μην ξεχάσει το ΠΑΣΟΚ το κοινωνικό του πρόσωπο και να παραμείνει παρά τη δύσκολη συγκυρία στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη, επισημαίνει η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά και παραδέχεται πως με τα σκληρά μέτρα την πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε.

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ - www.skai.gr 12/8/2010

κάντε κλικ εδώ




Βολές προς το υπουργείο Υγείας και Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την καθυστέρηση στη μεταφορά μονάδων του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - capital.gr 12/8/2010

κάντε κλικ εδώ



Από τον καταναλωτικό συνεταιρισμό... Δίκαιων Σκαπανέων στην Αγγλία του 1844 ή τις Λαϊκές Τράπεζες της Γαλλίας του ίδιου αιώνα, στα LETS της Μεγάλης Βρετανίας (μια μορφή συναλλαγής, που δεν τοκίζεται, δεν παράγει κέρδος, αλλά βοηθάει τις τοπικές κοινωνίες να αναπτυχθούν μέσα σε δύσκολες οικονομικά εποχές) και το «αλληλέγγυο κολοκύθι» του Παρισιού, (μια Ένωση για την διατήρηση της αγροτικής παραγωγής που έχει ως μέλη 100 νοικοκυριά που συμβάλλονται για ένα χρόνο με ένα αγρότη βιοκαλλιεργητή, ο οποίος παραδίδει κάθε εβδομάδα σε αυτά συγκεκριμένες και σταθερές ποσότητες εποχικών λαχανικών) μπορεί να έχουν μεσολαβήσει αιώνες.

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 9/8/2010

κάντε κλικ εδώ


Ρεκόρ δεκαετίας στο ποσοστό ανεργίας και τον πραγματικό αριθμό ανέργων για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο κατέγραψε η Ελληνική Στατιστική Αρχή στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, οι ψυχίατροι καταγράφουν αυξημένα κρούσματα κρίσεων άγχους και κατάθλιψης στον καιρό του ΔΝΤ.