Σελίδες

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - www.avgi.gr 30/3/2012

κάντε κλικ εδώ






Διακόσια πενήντα εκατ. ευρώ του ΕΣΠΑ για την Ψυχική Υγεία λιμνάζουν και η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ), τη στιγμή που 250 ψυχικώς πάσχοντες παραμένουν ακόμη έγκλειστοι στα ψυχιατρικά άσυλα της χώρας και τα αιτήματα ασθενών στα τμήματα επειγόντων περιστατικών, τα εξωτερικά ιατρεία και τις ψυχιατρικές κλινικές των γενικών νοσοκομείων του ΕΣΥ έχουν αυξηθεί την τελευταία τριετία κατά 120%, με την πλειονότητα των αιτημάτων να αφορά περιστατικά κατάθλιψης!


ΑΥΞΗΣΗ ΣΟΚ 120% ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - www.newskosmos.com 30/3/2012

κάντε κλικ εδώ





Την ώρα που τα νοσοκομεία αλλά και οι δομές για την ψυχική υγεία καταρρέουν, οι Έλληνες βρίσκονται τα τελευταία 3 χρόνια μάλλον στα πρόθυρα της …νευρικής κρίσης καθώς πολλαπλασιάστηκαν τα αιτήματα για εισαγωγή σε ψυχιατρικές κλινικές.


ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ - www2.rizospastis.gr 29/3/2012

κάντε κλικ εδώ
 
 
 


 
Εξώδικη δήλωση - καταγγελία προς τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) έστειλαν χτες 12 ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές με την οποία αναφέρουν ότι από τις 4 Απρίλη θα διώξουν τους ασφαλισμένους ασθενείς από ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ που νοσηλεύονται εκεί επειδή υπάρχουν ανεξόφλητα χρέη!